Instructies inplannen bardiensten

15 februari 2018

Plan je de bardiensten voortaan zelf direct in via de site https://mijn.knltb.club (zonder www!). Als je naar deze site gaat, dan vul je jouw bondsnummer of clubnummer (niet te verwarren met het verenigingsnummer 03152) in en het bijbehorende wachtwoord. Heb je nog geen wachtwoord, dan vraag je dit aan door 'Wachtwoord vergeten' te kiezen.

Vervolgens kom je in de (bar)dienstenplanner. Je kunt de maanden doorlopen (door op volgende/vorige te klikken). De witte vakjes met zwarte tekst zijn al ingevulde bardiensten. Klik hierop om te zien wie dan bardienst heeft. De groene vakjes met witte tekst zijn nog niet ingevulde bardiensten. Klik je op een groen vakje dan opent een venster en kun je het blauwe vakje ‘inplannen’ intoetsen om die bardienst vast te zetten voor jezelf. De door jou ingeplande bardiensten zie je daarna als een blauw vakje met witte tekst. Ter aanvulling zie je rechts van de kalender een extra kolom met ‘jouw diensten’ en daaronder de ‘beschikbare diensten’. Je ontvangt resp. 10 en 1 dag voordat je bardienst hebt een herinneringsmail.

Let op: mocht je per abuis een verkeerd bardienstvakje hebben ingepland, stuur dan een mail naar [email protected], je kunt het namelijk niet zelf corrigeren. De bardienstenplanner kan het ongedaan maken, maar je moet dan vervolgens zelf weer een andere datum inplannen!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0592-314520

ATV de Hertenkamp

Hertenkamp 9
9401 HL Assen
Nederland