Word nu vriend of vriendin van ATV De Hertenkamp

22 oktober 2020

Het is jullie bekend dat we vanwege de corona-pandemie voor de tweede keer dit jaar ons clubhuis en kantine weer hebben moeten sluiten. In tegenstelling tot andere sporten kunnen we gelukkig nog wel een potje tennis of padel spelen, maar zonder nazit is het wel minder gezellig. Daarnaast missen we door deze situatie veel barinkomsten waardoor we een flink tekort in onze begroting oplopen. Uiteraard hebben we ook dankbaar gebruik gemaakt van de financiële ondersteuning van de overheid, maar dat is niet voldoende om het tekort te dichten. Daarom hebben we het plan opgevat om een sponsoractie onder de (volwassen) leden te beginnen om wat meer financiële armslag te krijgen.

Word nu vriend of vriendin van ATV De Hertenkamp !

Door vriend of vriendin te worden van de Hertenkamp draagt u de vereniging niet alleen een warm hart toe, maar steunt u ons ook financieel. Deze steun is momenteel hard nodig en stelt ons in staat om als vereniging door deze moeilijke periode heen te komen. Vriend of vriendin van de Hertenkamp wordt u door éénmalig of jaarlijks een bedrag van € 25,00 te doneren. Als dank ontvangt u tijdelijk gratis thuisbezorgd een fles wijn naar keuze uit onze voorraad.
Vriend of vriendin worden is heel eenvoudig. Vul de gegevens in op het formulier in de bijlage, waarmee u de penningmeester van ATV de Hertenkamp machtigt om éénmalig dan wel jaarlijks het bedrag van € 25,00 automatisch van uw rekening af te schrijven. Het bedrag wordt jaarlijks omstreeks 1 november afgeschreven. U kunt het ingevulde formulier verzenden naar onderstaand mailadres of in het voorbijgaan op de club afgeven bij één van de leden van de clubhuiscommissie of van het bestuur.

Alvast bedankt voor uw bijdrage, met sportieve groet

Bestuur en Clubhuiscommissie ATV De Hertenkamp
Email: [email protected]

Opgaveformulier Vrienden van ATV De Hertenkamp.docx

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 592 314 520

ATV de Hertenkamp

Hertenkamp 9
9401 HL Assen