Training

 
Future Tennis & Padel

 

De trainingen bij ATV de Hertenkamp worden verzorgd door Future Tennis & Padel. De trainingen worden gegeven door Michiel Mulder, Michiel Kruijer, Ivan Semper en Ids Hannema. Deze groep verzorgt zowel de tennis als padeltrainingen. 

 

Tennis en padelschool

 

Future Tennis & Padel heeft jaren lange ervaring op het gebied van training geven. Tennis uiteraard al jaren maar de laatste periode ook steeds meer padel. Dit doen we voor alle doelgroepen. Zo worden er trainingen verzorgd voor de allerjongsten vanaf 4 jaar maar ook voor de senioren. Naast het verzorgen van trainingen organiseert Future Tennis & Padel ook verschillende activiteiten zoals schooltennis, clinics, opendagen, ouderavonden, evenementen en toernooien.   

 

Trainingen

 

De trainingen bij ATV de Hertenkamp starten twee keer gedurende het jaar. Het zomerseizoen loopt vanaf april en het winterseizoen start in oktober. Opgeven voor de trainingen kan via de website van Future Tennis & Padel, er wordt stapsgewijs uitgelegd welke stappen u dient te doorlopen. Lees deze stappen bij interesse dan ook zorgvuldig door.  

 

Heeft u zich nog niet opgegeven maar merkt u tijdens het seizoen dat u toch graag wilt trainen? Tussentijds instromen is uiteraard mogelijk indien er een geschikte trainingsgroep voor u beschikbaar is. Future Tennis & Padel snapt dat dit een nieuwe procedure is. Mocht u problemen ondervinden bij het aanmelden en/of inschrijven dan kunt u hiervoor altijd contact  opnemen en dan helpen wij u graag verder.  
Hieronder wordt nog kort de registratie/inschrijving doorgenomen.  

 

- Registreer u via www.futuretennis.nl/registreren/. En lees de tekst hier aandachtig door.
- U kunt nu inloggen op de website. Voordat u informatie kunt bekijken over trainingen en dergelijke dient Future Tennis & Padel eerst uw registratie te accepteren. Het kan 24 uur duren voordat de tennisschool uw inschrijving heeft opgehaald.
- Nadat uw inschrijving is opgehaald kunt u onder het kopje ‘mijn account’ de optie ‘trainingen Hertenkamp’ vinden. Deze opties worden weergegeven op de website van de tennisschool en dus NIET op de website van de Hertenkamp.
- Op de pagina ‘trainingen Hertenkamp’ kunt u vervolgens de stappen doorlopen om u voor junioren of senioren in te schrijven.  

 

Met sportieve groet,  
Future Tennis & Padel