Training

Future Tennis

De trainingen bij ATV de Hertenkamp worden verzorgd door Tennisschool Future Tennis.  De trainingen worden gegeven door Tim Keizer, Michiel Mulder en Jack Liewes.  

Tennisschool

Future Tennis heeft jaren lange ervaring op het gebied van tennis en dat met alle doelgroepen. Zo worden er lessen verzorgd voor de allerjongsten vanaf 4 jaar maar ook voor de senioren. Naast het verzorgen van tennistrainingen organiseert Future Tennis ook verschillende activiteiten zoals schooltennis, clinics, opendagen, ouderavonden, evenementen en toernooien.  

Trainingen

De tennistrainingen bij ATV de Hertenkamp starten twee keer gedurende het jaar. Het zomerseizoen loopt vanaf april en het winterseizoen start in oktober. Opgeven voor tennistraining kan via de website van Future Tennis, er wordt stapsgewijs uitgelegd welke stappen u dient te doorlopen.

Heeft u zich nog niet opgegeven maar merkt u tijdens het seizoen dat u toch graag wilt tennissen? Tussentijds instromen is uiteraard mogelijk indien er een geschikte trainingsgroep voor u beschikbaar is. Future Tennis snapt dat dit een nieuwe procedure is. Mocht u problemen ondervinden bij het aanmelden en/of inschrijven dan kunt u hiervoor altijd contact  opnemen en dan helpen wij u graag verder.

Hieronder wordt nog kort de registratie/inschrijving doorgenomen.

  • Belangrijk om te weten is dat u zich enkel hoeft aan te melden of te registreren om u in te schrijven voor de tennistrainingen. Benieuwd naar lesdata of indelingen? Dit kan zonder in te loggen.
  • Registreer u via www.futuretennis.nl/registreren/. En lees de tekst hier aandachtig door.
  • U kunt nu inloggen op de website. Voordat u informatie kunt bekijken over trainingen en dergelijke dient de tennisschool eerst uw registratie te accepteren. Het kan 24 uur duren voordat de tennisschool uw inschrijving heeft opgehaald.
  • Nadat uw inschrijving is opgehaald kunt u onder het kopje ‘mijn account’ de optie ‘trainingen Hertenkamp’ vinden. Deze opties worden weergegeven op de website van de tennisschool en dus NIET op de website van de Hertenkamp.
  • Op de pagina ‘trainingen Hertenkamp’ kunt u vervolgens de stappen doorlopen om u voor junioren of senioren in te schrijven.

Met sportieve groet,

Tim Keizer 0650428544 / [email protected]