G-tennis bij ons

 

G-tennis bij ATV de Hertenkamp

De regelmatige bezoeker van ons park kent ze wel. De groep G-tennissers die al jarenlang onder leiding van clubtrainer Jack Liewes met enorm veel enthousiasme en plezier hun balletje slaan.

Vanaf 2009 gestaag gegroeid naar zo’n 16 deelnemers. Van tieners tot 50-plussers, wonend in of nabij Assen; een groep met een grote diversiteit aan beperkingen.  

Er wordt gespeeld op de woensdagavonden (19:45-20:30 uur; 4 banen), ondersteund door een ruime groep vrijwilligers. Het gemiddelde spelpeil is in de loop van de jaren aardig gestegen. Regelmatig zien we een forse forehand, een fluwelen backhand-slice, en die perfecte volley.
Van de deelnemers ‘van het eerste uur’ zijn Eline Grit en Ramon Schreuder (die zich in de loop der jaren heeft opgewerkt tot de ‘primus inter pares’) nog steeds actief. En binnen de vrijwilligersgroep geldt dat voor Bonnie.

Iedere G-tennisser heeft zijn/haar eigen niveau, met specifieke kenmerken. Zo wordt (b.v.) de hardste bal steevast geslagen door Richard, heeft Henriëtte de mooiste backhand dropshot, en heeft Henri het rally-record van 105 slagen.  

Onze G-tennissers behoren tot de ruim 500 in Nederland, aangesloten bij zo’n 60 tennisverenigingen. Tot 2017 was de Hertenkamp de enige tennisvereniging in Drenthe met aanbod van G-tennis.  

De Stichting Deerhunters doneert de laatste jaren de extra benodigde ballen.

Het G-tennis bij de Hertenkamp is geëvolueerd tot een begrip. Elke keer weer wordt gespeeld in een gezellige, plezierige en ontspannen sfeer. G-tennis bij de Hertenkamp wordt binnen de vereniging als iets vanzelfsprekends gezien, en is daardoor een onmiskenbaar onderdeel van de vereniging geworden.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Eddy Hiemink (0592-316822).

G-tennis bij ATV de Hertenkamp wordt in mede mogelijk gemaakt door donaties van o.a.:

 
  Stichting Deerhunters

 

Enthousiast geworden en zoek het aanmeldformulier? Klik hier.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 592 314 520

ATV de Hertenkamp

Hertenkamp 9
9401 HL Assen