Reglementen

 

Lesreglementen

Tennisschool Jack Liewes heeft een aantal regels t.a.v. de tennislessen opgesteld. Deze regels vindt u hieronder:

U moet lid zijn van A.T.V. de Hertenkamp om deel te nemen aan de lessen die door Tennisschool Jack Liewes op het tennispark worden gegeven.


Een lesuur duurt 50 minuten, een half lesuur 25 minuten. Dit geeft de trainer even een korte pauze aan het begin of het eind van het uur terwijl de leerlingen inspelen of een klein afsluitend wedstrijdje spelen.


Bij ziekte van de trainer zal er een vervanger worden gezocht. Lukt dit niet dan wordt u afgebeld en wordt de les op een ander moment ingehaald. Niet ingehaalde lessen worden volledig terugbetaald na afloop van het zomerseizoen.


Jeugdlessen gaan bij regen altijd door (theorie/conditie/spelletjes).


Van alle door weersomstandigheden uitgevallen seniorenlessen wordt 1 van de 2 lessen ingehaald (les 1 niet, les 2 wel etc).


Ingeval van blessures, ziekte, verhuizing, etc. kan alleen tot restitutie worden overgegaan als de vrijgekomen plaats word ingenomen door een nieuwe leerling. E.e.a. in overleg te regelen.


Indien lessen door eigen toedoen worden gemist kunnen deze niet worden ingehaald.


Jeugdlessen worden zoveel mogelijk in groepen van 8 kinderen gegeven, bij de mini´s die beginnen met tennis is het aantal maximaal 12 kinderen.


Ongeveer een week voor aanvang van de eerste les krijgt u per telefoon of per email bericht over de lessen. Ook staat de indeling op de website van ATV de Hertenkamp (als er problemen zijn betreffende de indeling graag even ‘s ochtends bellen met Jack Liewes 06-48461256).


ATV de Hertenkamp noch de trainer is verantwoordelijk voor persoonlijke ongevallen en de daaruit voortvloeiende schade noch voor diefstal en/of beschadiging van goederen van cursisten.


Tennisschool Jack Liewes behoudt zich het recht voor groepsgrootte, indien nodig, aan te passen.


Tijdens het ATV de Hertenkamp Open Toernooi zijn er waarschijnlijk geen lessen.


Let op: het lesgeld van Tennisschool Jack Liewes staat los van de contributie van ATV de Hertenkamp. Dit reglement is geldig vanaf 1-4-2006.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 592 314 520

ATV de Hertenkamp

Hertenkamp 9
9401 HL Assen