Nieuwe leden

Welkom bij onze tennisvereniging!
Dit is een document met informatie voor met name nieuwe leden van ATV de Hertenkamp.

We hopen dat je veel tennisplezier beleeft op ons prachtige park.
Om je zo snel mogelijk wegwijs te maken binnen onze vereniging verzoeken we je onderstaande informatie goed door te lezen.

Communicatie met onze leden
Op onze website www.atvdehertenkamp.nl vind je in principe alle informatie die je nodig hebt als lid. Je hoeft hiervoor niet in te loggen. Om alle informatie (zoals bijv. de ledenlijst) te kunnen bekijken moet je echter wel inloggen. Je vindt op de website informatie over evenementen, diverse commissies, laatste nieuws, foto’s etc. Via je e-mailadres ontvang je regelmatig een nieuwsbrief met actuele wetenswaardigheden. Daarnaast hebben we ook een eigen verenigingsapp die te downloaden is in de app-store. Zoek naar ‘knltb clubapp’ en daarna naar ATV de Hertenkamp Assen.

Competitie
In het voorjaar (mei/april) en het najaar (oktober) is het mogelijk om op zaterdag, zondag, maandag, dinsdag en donderdag competitie te spelen op diverse niveaus. De prestatieve commissie kan je meer informatie verstrekken over de competitie en andere faciliteiten voor de prestatief ingestelde leden. Benader hiervoor ons bestuurslid Ellen van Loevezijn: 06-34124295 of via mail [email protected].

Ledenpas/verplichte bardienst 1x per jaar 
De ledenpas is digitaal en kun je vinden in de ClubApp.

Een vereniging kan niet zonder de inzet van zijn leden. Alle leden van 18 tot 75 jaar worden geacht jaarlijks 1 bardienst in te plannen (in de periode 1 maart tot 1 november). De bardienst kun je vanaf februari inplannen in de ClubApp - Club - Diensten of door in te loggen op de dienstenplanner (mijn.knltb.club). 

Er bestaat ook de mogelijkheid om de bardienst(en) af te kopen voor €40,- per bardienst. Je kunt een mail sturen aan [email protected] als je de bardienst wilt afkopen. Je ontvangt dan van de penningmeester een factuur. 

Als u een bardienst heeft ingepland en u toch verhinderd blijkt te zijn, dan probeert u met iemand te ruilen en geeft u dit per mail door aan [email protected] Afkopen is dan niet meer mogelijk. Indien ruilen niet lukt dan kunt u één van de leden van de invalpoule inschakelen zie onze website onder het kopje voor leden, ATV de Hertenkamp

Toegangspas
Voor de bardienst heb je een wit pasje nodig om  toegang te krijgen tot het clubhuis en om het toegangshek te kunnen afsluiten. Dit witte pasje (creditcard formaat), kun je aanvragen bij [email protected] (Toon vh Reve). 

 

Tennisles
Voor tennislessen kun je contact opnemen met Tennisschool Futuretennis 06-50428544


Toss senioren
Een goede manier om je medeleden te ontmoeten is door mee te doen aan de toss. Deze vindt plaats op donderdagavond (19:45 uur 1e ronde, 20:15 uur 2e ronde en 20:45 uur 3e ronde- je kunt per ronde instromen). Bij grote evenementen vervalt de toss (kijk daarvoor op de evenementenkalender op de website).

Ook is er een maandagmorgen heren toss voor de senioren op leeftijd, de speeltijden hiervan zijn van 09:30 uur - 11:00 uur en van 11:00 -12:00 uur.

Vanwege de corona kan je hier alleen aan deelnemen nadat je je hebt aangemeld  bij  de Hr. Albert Strik 0628733635 waarna je lid wordt van een whatsapp groep waarin je per kunt aangeven hoelaat je wilt spelen. De indeling van deze morgen tegen wie je dan speelt wordt dan automatisch geregeld.

Opzeggen lidmaatschap
Wij hopen natuurlijk dat je vele jaren met plezier lid blijft van onze vereniging. Als je toch op wilt zeggen dan moet dit per email gebeuren aan [email protected] vóór 1 januari van het lopende jaar. Na opzegging ontvang je van ons een bevestigingsmail. Je kunt het lidmaatschap niet via de tennistrainer opzeggen!

 

Het reserveren van een tennis of padelbaan. 

Voor zowel jeugd als senioren geldt dat altijd op afspraak wordt getennist. Iedereen wordt gevraagd vooraf via het digitale afhangbord in de KNLTB Clubapp een speeltijd af te hangen.                                                       

Op de site van de KNLTB   (https://www.knltb.club/clubapp/)  vind je uitgebreide informatie over de installatie en het gebruik van de KNLTB Clubapp. Heb jij de nieuwste versie van de KNLTB ClubApp nog niet op je telefoon? Download die dan in de Apple store (IOS) of Google play (Android). 

 

Wij hopen dat je je snel thuis voelt bij onze vereniging.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze stellen aan Geralda Extra: 06-53512119 of [email protected]. Je kunt ook een mail sturen aan [email protected].
Wij wensen je heel veel tennisplezier bij onze vereniging!